zaterdag 8 december 2012

Give Away Handmade by JoJo

Ja ja dames ik ben eruit laatst schreef ik al dat ik een give away wilde doen omdat ik toen
50 volgers had (zijn er inmiddels 56) al bijna 70 berichten had geplaast (inmiddels 75) en al meer dan 3100 pageviews had (zijn er nu zo'n 3600) dus is het nu echt hoog tijd voor een give away. Ik moest alleen nog even bedenken wat het zou worden. Maar ik ben eruit.Zelf vind ik het wel leuk als het iets is wat gehaakt is.  Dus wat ik ga weggeven is een hoes voor een tissuedoos.  Ik heb er inmiddels al een flink aantal gemaakt en hier al meerdere geplaatst. Dus dat is wat je kunt winnen. Kijk hieronder maar eens voor een paar voorbeeldjes. Lijkt je het leuk om een handmade by JoJo tissuecover te winnen doen dan mee. En dan heb je misschien straks wel zoiets staan als deze.

  of meer iets als deze.



Of toch liever dit?





Mogelijkheden genoeg dus.



Wat moet je doen;

1.Ben of wordt volger van mijn blog.
2.Schrijf hieronder je reactie en geef hierbij je lievelingskleurtjes aan.
3. Zet erbij de hoeveelste je bent die meedoet (dus de eerste die reageert zet er een één bij de tweede een twee enz.) met dank aan http://creaties-jenneke.blogspot.nl/ voor het idee.
4. Als je een blog hebt en je wilt reclame maken graag (maar dit is niet verplicht en geeft ook niet meer kansen op winnen).
5. Reageren voor vrijdag 21 december want die dag maak ik de winnaar bekend.
6. Dan ga ik tijdens (of  net na) de feestdagen een mooie hoes voor je haken in één/twee  of meer van je lievelingskleurtjes.
7. Als je de winnaar bent een tissuedoos in huis halen ik stuur namelijk alleen de hoes (omdat het  dan door de brievenbus past).
8. Als je de gelukige winnaar bent begin januari je brievenbus in de gaten houden want dan kun je de hoes verwachten.


Winterse groet JoJo

22 opmerkingen:

  1. Oh wat een mooie Give Away voor de liefhebber. Maar onze twee tissuedozen hebben al hele mooie covers, eentje van mijn dochter gekregen...dus die kan ik echt niet verruilen en eentje in de huiskamer die er gewoon perfect bij past.
    Dus ik moet deze aan me voorbij laten gaan...maar ga een linkje voor je plaatsen op mijn blog :). Niet à la minute want ik lig nog wakker te worden in bed hihi en gaan dadelijk naar Duitsland...kerstmarkt én Aldi én ...
    Heb je nu ook al eens eentje voor jezelf gemaakt? Ik hoop het toch wel hè ;). Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Veel plezier vandaag en doe voorzichtig het is soms nog glad hier en daar.En uhh nee ik heb er nog steeds geen gemaakt voor mezelf.Dit is vast en zeker niet mijn laatste give away dus doe je een andere keer gewoon mee.

      Verwijderen
  2. Leuk JoJo ik doe heel graag mee! Ik heb er laatst één gemaakt voor het atelier waar ik werkte en hij heeft hier thuis een poosje gestaan voordat ik hem als afscheidskado heb gegeven! Ik mis hem gewoon, want hij stond hier ook heel leuk:-)) Ik kom er niet toe om er een voor mezelf te maken, zou dus heel graag een poging bij jou wagen! Mijn lievelingskleurtjes zijn fuchsia, paars en wit. Ik ga een linkje plaatsen! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil graag meedoen! Ik ben dus nummer 1! Proficiat met je blog! En nu op naar de 100? Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oeps, ondertussen ben ik blijkbaar nummer 2 geworden!

      Verwijderen
    2. Dat kan gebeuren als je met z'n tweetjes tegelijk zit te typen. Wat zijn je lievelingskleuren?

      Verwijderen
  4. Ohhh wat gaaf,ik gebruik sinds kort ook voortaan thuis de tisseus dozen en een leuke hoes daarvoor is altijd welkom,zat er al aan te denken die zelf eens een keer te maken maar mijn to-do list is nog zo lang,tegen die tijd is de winter ? alweer voorbij,ha,ha...ik wil dus graag meedoen en mijn favoriuete kleuren zijn gewoon naturel kleuren of pastel tinten rose met wit;-)Dan ben ik nr.tje 3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik doe mee! Nummertje 4 ben ik. Zal ook even linkje plaatsen op mijn blog (veranadine.blogspot.nl). Lievelingskleuren... Rood!!!

    Liefs Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. En nu een nieuwe reactie... Ik was vergeten het nummer toe te voegen, en ik dacht: ik verwijder de reactie gewoon, dan typ ik hem opnieuw. Maar wist niet dat bovenstaande dan zou verschijnen! Maar goed, ik doe graag mee, word je volger en ben nummer 5! Ik hou erg van felle kleuren, met rood als hoofdkleur. Leuke blog heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ha, ik ben nummer 6. Wat leuk zeg. Mijn favoriete kleur is blauw. Ik zal een linkje plaatsen.
    Je kan als je wilt ook nog met mijn weggevertje meedoen als je zin hebt:)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. nou dan ben ik nummer 7 , ik doe graag mee , ben je gaan volgen en mijn lievelingskleuren zijn blauw en paars

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik doe mee als nummer 8! Ik hou van roze (donker en licht roze) en wit of grijs of zwart erbij is ook mooi.
    Ik zal een link op mn blog plaatsen naar je give away!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben nr 9. Mijn lievelingskleuren zijn paars en grijs.
    Ik heb standaard een tissuedoos naast mijn bed staan, en die ziet er nogal kaal uit. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. En ik doe graag mee als nummer 10 ! En ik hou van alle felle kleuren zoals die gele en feloranje bloemen aan de rechterkant van je blog, dus helemaal geen pastel of donkere kleuren ;)
    Ik was al heel lang van plan om zelf een tissuehoes te haken, maar 't is bij plannen gebleven en nog steeds niet ten uitvoer gebracht....

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Nummer 11! Gekkengetal! Tuurlijk doe ik mee aan jouw wedstrijdje! Ik vind de kleuren beige/bruinig wel mooi! Laat je Sjors meehelpen dan.. of laat je hem m bezorgen als ik win! ;) Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  14. En dan is hier nummer 12.
    Leuke give away zeg!
    Ik ben gek op bruinige tinten en Roze.


    Groetjes Hitsje

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dan ben ik nr 13,maar dat is niet erg hoor.
    De give away vind ik erg leuk.
    Mijn kleurtjes zijn licht en donker roze met licht grijs.

    Groetjes enm fijne feestdagen allemaal.
    Marga

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Jojo,
    Pas geleden ontdekte ik viaviavia jouw blog en ik ben gek op alles wat is gehaakt en gebreid. Het lijkt me zo leuk als iemand eens iets voor mij maakt, ik heb jarenlang voor anderen gehaakt/gebreid of voor mezelf. Als ik in deze loterij geluk mag hebben, zou ik het super vinden als je zelf kiest wat je mooi vindt om te maken!
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een leuke give away. Ik zag de link bij hobbydoos. Ik hou van blauw- en groentinten. Ook vind ik felle kleurtjes leuk. Dit is het 15e bericht.

    BeantwoordenVerwijderen