zondag 17 maart 2013

Follow my blog with Bloglovin

Vraag me niet hoe het me gelukt is. Maar volgens mij is het me gelukt om het over te zetten naar bloglovin. Dus dames wil je me blijven volgen dan voortaan graag via bloglovin. Met een beetje geluk werkt het als je op bovenstaande link klikt. Maar computer analfabeet als ik ben weet ik dat niet zeker.


Groetjes Jolanda

9 opmerkingen:

 1. Je link werkt hoor. Heb het al even voor je getest! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey lieverd je blog volgen via de leeslijst van Blogger werkt ook nog steeds gewoon hoor en blijft werken; http://www.blogger.com/home

  Maar ik heb vanmorgen wel alle blogs die ik al volgde via Bloglovin gemporteerd, volgde er een paar zo, nu dus allemaal ;). Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook alle blogs over gezet naat bloglovin. Maar ik gebruik blooger dashboard en volgens mij gaat daar niks aan veranderen dus kan ik ook via daar de blogs blijven volgen. maar met bloglovin erbij weet ik zeker dat iedereen ook mij kan blijven volgen.

   Verwijderen
 3. ik heb al mijn gevolgde blogs omgezet dus je zit erbij hoor

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dus gewoon volgen kan niet meer?? ik zag het nog al bij anderen maar ik heb geen idee wat het allemaal juist inhoud...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je me volgt via bloggerdashboard is er volgens mij niks aan de hand wann blogger blijft gewoon bestaan. Alleen als je volgt via google reader dan is dat per 1 juli over want dan stopt google reader. Je kunt dus op dit moment zowiezo via beide volgen.

   Verwijderen
 5. Ja ik heb het ook gedaan en slaak daarna dan ook een diepe zucht gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben er ook hoor...bloed zweet en tranen whaaaaaa

  BeantwoordenVerwijderen