donderdag 11 april 2013

Ik hou van Holland en van haken


 
Ik pluk het boek net uit de brievenbus. Even snel doorheen gekeken en het is LEUK. Echte supergave leuke Hollandse patroontjes. Maar ik ben gisteren begonnen met het patroon van deze ponchette. Dus voordat ik uit dit boekje mag gaan haken moet die eerst af zijn.http://sascha-lovetoknit.blogspot.nl/2013/04/easy-breezy-ponchette-give-away.html. Het patroon heb ik gekocht bij
http://blij-dat-ik-brei.blogspot.nl/En ik heb gekozen voor de kleur die je hier op de foto op de bovenste rij tweede van links ziet liggen. Het is een heerlijk patroon om te haken. Even door hebben hoe het is maar dan steeds herhalend dus een  lekker werkje voor bij de televisie. Dan wil ik ook nog een poef(je) haken waar ik een week de tijd voor heb. Dus ik denk dat die voorrang gaat krijgen op mijn ponchette.O jee wat een planne weer hé?  Nu nog uitvoeren maar ik denk dat het wel goed gaat komen.Creatieve groet jolanda

11 opmerkingen:

 1. Jij hoeft je nog niet te vervelen. Ik krijg als het goed is het boekje morgen binne. Ik vind die ponchette ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd naar je Hollandse Haaksels hihihihi!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekke luchtige sjaal ding ;). En ook ik ben zeer benieuwd naar je haaksels :):)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, succes met je plannen!!! En dat boek ziet er zooo leuk uit! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk he dat dromen van het volgende project...
  Ik heb dat nou altijd, ben ik met iets bezig , wil ik alweer aan het volgende beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat heb ik ook en met een beetje pech verdwijnt mijn project dan in een mand en ga ik aan iets nieuws beginnen.

   Verwijderen
 6. Haha ik heb afgelopen week hetzelfde boekje gekocht en ben ook met de ponchette begonnen alleen een ander kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg mooi, die ehh ponchette. Weer iets geleerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke plannen.. en dat boekje ga ik volgende maand kopen.. samen met de boerderijdieren.. ben nu even blut.. maar ik popel om er uit te haken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goede planning, die sjaal is echt wel heel mooi en je hebt ook een hele mooie kleur gekozen, maar haken is niet mijn ding, dus zal ik voor iets anders moeten gaan dan deze, maar keuze genoeg!
  Groetjes en veel plezier met je nieuwe boekje!
  rita

  BeantwoordenVerwijderen