zaterdag 22 juni 2013

Boek doorgeven

 
Wie o wie heeft er interesse om dit boek ook te lezen.
http://www.leescluborlando.nl/site/de-lijst-van-al-mijn-wensen-van-gregoire-delacourt/
Van bovenstaande site haalde ik de omschrijving van het boek.

Jocelyne wilde styliste worden in Parijs, een wespentaille hebben en trouwen met de prins op het witte paard.
Ondertussen is ze 46 en heeft ze een fourniturenwinkeltje in Arras; de kilo’s van haar laatste zwangerschap is ze nooit kwijtgeraakt en ze is getrouwd met Jocelyn, die al twintig jaar in de fabriek van Häagen-Dasz werkt.
Op een dag besluit ze een blog te gaan schrijven over handwerken. Terwijl de internetters zich op haar site storten, wint Jocelyne 18 miljoen euro in de lotto. Wat zal ze doen met dit geld dat haar leven voor altijd kan veranderen? Ze besluit om er met niemand over te praten, zelfs niet met haar man, en een lijst te maken van al haar wensenIk wil het boek graag doorgeven (zoals anderen al deden op hun blog). Heb je interesse laat dan hieronder even een berichtje achter. Aangezien het al bijna vakantie is wil ik niet te lang wachten met vertsuren dus heb je tot dinsdag de tijd om te reageren.  Woensdag zet ik op mijn  blog aan  wie ik het boek ga sturen  (als er meerdere recaties zijn ga ik loten). Dan kan het voor het volgend weekend bij de nieuwe eigenaar zijn. Ik zou het leuk vinden als die persoon het boek ook weer doorgeeft aan een ander. Ik ben benieuwd of er mensen interesse hebben.
Zorg er wel dat je volger bent of dat ik je op een andere manier kan bereiken voor je adresgegevens mocht je diegene zijn die het boek toegestuurd krijgt.

Groetjes Jolanda

15 opmerkingen:

 1. Wauw wat leuk!!! Ik wil graag een kans maken op het boek. Zit steeds te wachten tot hij in de bieb komt, maar hij is er nog steeds niet :( Zou leuk zijn om met de vakantie te kunnen lezen.

  Groetejs renske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou ook wel kans willen maken. Lijkt mij een leuk boek. Wil hem ook wel ruilen tegen een ander boek.
  Liefs Fenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het boek al gelezen, dus ik hoef hem niet, maar wilde even met je delen dat het een super leuk boek is hè. Ben benieuwd wie je blij gaat maken met dit leuke boek.
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad een mooi boek.Een boek met een boodschap dat wil ik graag met anderen delen. Ik ga woensdag gewoon loten en het lot bepaald naar wie het boek verder reist.

   Verwijderen
 4. Wat een leuk idee! Ik doe graag mee! Het lijkt mij echt een super leuk boek en ook de gedachte om het daarna weer verder door te sturen en er een ander weer een plezier mee te doen spreekt mij erg aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. lijkt me een boeiend boek... wie weet...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ikke ikke zou het boek dolgraag willen lezen en natuurlijkkkk geef ik hem dan door.
  Ik heb hier nog een spannend boek liggen van Lien wat ik met haar weer geruild heb voor een zomerboek dat ik van Zaanse zolder Syl kreeg uhm ruilde hihihi.
  Zo kunnen we blijven doorgeven, alléén moet ik het spannende verhalen boek wel nog even uitlezen want die verhalen zijn me net wat te spannend voor in bed ;).
  Er staat dus ook helemaal achterin een spannend verhaal van Lien (Keetje van Lien) in, maar ik ben zo'n bluts en lees van begin af aan dus ben er nog niet aan toe beland.
  Alvast hele fijne vakantie. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil ook wel een kans wagen! Ziet er een heel goed boek uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een grappig idee, een doorgeefboek. Het lijkt mij een leuk boek voor in de vakantie (kan de haaknaald even uitrusten) Groetjes Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fantastisch idee met een leuk onderwerp (in het boek). Heerlijke zomeravonden leesvoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou dat boek ook wel willen lezen en mocht ik degene zijn die het krijgt zal ik het ook weer doorgeven net zoals jij doet groetjes Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt mij een leuk boek, en ook een leuk idee om het wer door te geven, dus ook dat zal ik doen, mocht ik hem krijgen...
  groeten Cream@

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik doe graag mee en zal em dan ook weer doorgeven.

  groetjes, Emilie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik wil ook wel in aanmerking komen voor het boek, dit is toch iets waar je stiekum allemaal van droomt om zo'n prijs te winnen ?
  en doorgeven zal ik het zeker doen, heb genoeg vriendinnen die lezende zijn :)

  greetz mamouna
  http://mamouna-san.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen