donderdag 30 augustus 2012

Give AwayLeuke give Away bij

www.365dagencreatief.blogspot.nl

Je kunt tot 7 September reageren.

5 opmerkingen:

 1. Hey die JoJo, Jolanda wat leuk dat je ook een blog bent begonnen. Ja in het begin is het nog allemaal even uitzoeken hè?! Je merkt ook vanzelf als er meer volgers komen en je meer blogs volgt en reageert bij andere blogs dat het vanzelf gaat. Daar hoef je niets geks voor te doen, gewoon lekker jezelf zijn.
  Ik probeer gewoon mezelf fe zijn, maar wel in mijn achterhoofd rekening houdende met het wereldwijdeweb waar iedereen kan meelezen, dus ben open en eerlijk, maar niet altijd te open. Dat is de ene voor de andere keer en daar vind je ook vanzelf je weg in.
  Ik wens je in ieder geval veel plezier en ben je gaan volgen en hou je zeker in de gaten met wat je allemaal te delen hebt ;). Warme groetjes van Susan en bedankt dat je mijn Give Away hebt gedeeld
  Jij was trouwens mijn allereerste Give Away winnaar, ook al kwam je veel later een kijkje nemen ;) hihi.
  Heb je nog een keuze qua setje?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je mijn eerste volger bent geworden. hetb is inderdaad zoeken nog in blogland voor mij maar dat komt vanzelf goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom in Blogland!! Ik sluit me helemaal aan bij mijn voorgangster. Ik had al langer een blog voordat ik me er écht serieus mee bezig ging houden en dan merk je als je er tijd en aandacht aan geeft het echt gaat groeien...hiii ik heb absoluut geen groene vingers..LOL..maar het is dus eigenlijk net een tuintje!
  Als je 'geeft' krijg je ook steeds meer terug! Regelmatig iets posten is wel belangrijk..er moet wel wat te volgen zijn tenslotte:-)
  Heel veel plezier het is echt leuk en ik houuu je in de gaten hoor..hahaha! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O jeee een tuintje???????? Dan is het niet zeker dat het goed komt hier krijgen de planten pas water als ze er zelf om vragen._LOL_ Ik ben inderdaad mijn weg aan het zoeken. Maar als je recaties krijgt op je blog is dat wel erg leuk. Dus dank je wel daarvoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihihi ja en weet je wat ook leuk is als je volgers weer kunnen teruglezen hoe je gereageerd hebt op hun reacties ;). Het is idd een kwestie van op bezoek gaan bij blogs en berichtjes achterlaten en natuurlijk ook zelf regelmatig blogpost posten en daar beetje bij beetje wat over jezelf delen of gewoon over hoe je iets gemaakt hebt.
  Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen