donderdag 3 januari 2013

Tissuehoes (van mijn give away) is klaar.


Tijdens de feestdagen aan begonnen en nu is de hoes af. Morgen kom ik bij het postkantoor en stuur ik de hoes op. Ik zelf vind dta de hoe heel mooi geworden is. Ik ben meer van de rustige kleurtjes. De winnares wilde graag felle kleurtjes dus dat ook geprobeerd te doen.  Ik ben benieuwd wat sneksnilteltje ervan vind. Als ik bericht heb van sneksniltletje dat ze de hoes heeft ontvangen zal ik foto's  ervan plaatsen. Nu nog even niet dan is het geen verassing meer voor haar.
 
 
Nog even gezellig ingepakt en dan kan het in een enveloppe en kan ik het op gaan sturen.
 
 
 
 
Creatieve groet Jolanda

7 opmerkingen:

 1. daar zal ze vast heel erg blij van worden

  nog de beste wensen jolanda

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor, zulke cadeautjes, ik ga er ook weer een uitzoeken want ik heb 30 volgers, dus loten waar de slofjes naar toe gaan!! misschien loten ze kleinkinders jouw wel, want zij mogen dit doen heb ik beloofd
  Fijne dag nog Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heel benieuwd....
  Groetjes Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He Jolanda! Spannend zo'n cadeautje... we zijn benieuwd wat er in zit. Het papiertje is in ieder geval al gezellig ;-)
  Leuk dat je volger bent geworden op mijn blog, welkom!
  groetjes
  Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoera ! Het pakje is vandaag aangekomen en de hoes is supermooi en in leuke kleurtjes. Er zit al een tissuedoos in en heeft al een goed zichtbaar plaatsje in de woonkamer gekregen, op de tv-kast, want daar passeert iedereen en kan er gemakkelijk een zakdoekje uitgehaald worden. Heel erg bedankt, Jolanda, je hebt een toffe kleurkeuze gemaakt en het hoesje wordt door iedereen in huis helemaal goedgekeurd :)
  'n vrolijke en dankbare groet,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen