donderdag 10 januari 2013

Waar blijft de tijd?

         

Onze zoon wordt vandaag 13. Tjeetje waar blijft de tijd ik kan het me nog zo goed herinneren dat ons tweede kindje werd geboren. Na weken van voorweeën en daardoor wakker liggen zetten de weeën eindelijk door en hoe. Een uurtje nadat we de verloskundige hebben gebeld lag je al in mij armen. En nu ga je al voor het tweede jaar naar het voorgetzet onderwijs. Je bent al bijna groter dan ik. Even terug in de tijd dat is wat ik doe als één van de kids jarig is. Met een lach en een traan maar wel een traan van geluk. Lieve grote zoon proficiat van je mama met een dikke kus (als niemand het ziet)

Liefs Jolanda

10 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd, geniet er maar van want het gaat hard! Veel te hard!
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je zoon!

  Ik vind je blog ook geweldig en ga je volgen!

  liefs,
  Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je grote zoon!! Ik heb ook een 13-jarige in huis...het gaat zo hard allemaal en ze veranderen nu ineens ook zo vind ik, mijn zoon begint de baard in de keel te krijgen...hij knuffelt nog wel graag gelukkig en vind het geweldig dat we nu bijna even groot zijn, het grappige is dat hij zelf regelmatig terugmijmert....van goh mam "weet je nog":-) Hopelijk hebben jullie een hele gezellige dag gehad!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hey jolanda

  gefeliciteerd met je zoons 13de verjaardag, wat worden ze snel groot.

  ik heb je toegevoegd hoor, en bedankt.

  groetjes sabsy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jaaaaaaaaaaaaaa vooral als niemand het ziet ( schaam schaam ik word al zo groot ha ha) van harte gefelies met je grote zoon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi! Hihi ik bedacht juist dat ik je dochter zou kunnen zijn... :D Nee, nu serieus, je hebt een hele mooie blog en bedankt dat je mij ook komt volgen!
  groetjes Emilia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bevallingen blijven bijzonder en nog bijzonderder is als je dan ziet hoe snel ze groot worden. Beetje laat maar GEFILICIFLAPSTAART nog :-)

  BeantwoordenVerwijderen