dinsdag 12 februari 2013

Dream make shareIk doe mee. Ik heb me gisteren ingeschreven bij dit blog. Wat een leuk initiatief zeg.  Ik vind het wel leuk om tussen al die rekeningen en andere saaie post eens een keer gezellige post te ontvangen dus doe ik graag mee.Ik heb mijn eerste adres al binnen. Dus gisteren avond al even zitten fröbelen Het mag van alles zijn. Alleen een kaartje is ook goed. Ik ga het vandaag afwerken dan kan het morgen op de post.Als je dus net als ik wel eens een keer andere post wilt ontvangen ga dan maar eens kijken bij  http://dreammakeshare.blogspot.nl/2013/02/tijd-om-te-delen.html.

Groetjes Jolanda

5 opmerkingen:

 1. Daar ga ik zeker even kijken, altijd leuk om gezellige post te krijgen!
  Tineke
  bollies53.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het al gelezen en lijkt zeker wel leuk, maar ebn al met zoveel bezig dat ik het momenteel even zo laat

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb vandaag ook mijn eerste flopje met leuks verstuurd. Én ook een flopje gekregen met allerlei leuks van de Give Away aldaar, ik behoorde tot de eerste vier die zich hebben opgegeven :).
  Leuk dat je ook mee doet! Wie weet krijgen we elkaars adres nog eens (ook al hebben we dat al ;)). Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jolanda, wat een leuke verrassing is dit! Ik neem even een uurtje studie-vrij om wat rond te neuzen op de blog van enthousiaste mensen die zich hebben aangemeld, en dan zie ik dat er allemaal super leuke berichten over dream make share zijn geplaatst! Wat ontzettend leuk en lief! Ik kom jou ook volgen! Prachtig die gekleurde haaksels!!

  BeantwoordenVerwijderen