zaterdag 23 februari 2013

Dream make shareKijk eens wat een gezelligheid en dat allemaal in één enveloppe. Of eigenlijk begint het al bij de enveloppe als je ziet hoe leuk die al is. (ik zag al aan de enveloppe dat het wel van tante Jannie moest zijn)Dat is een feestje in je brievenbus of niet dan? En dan de inhoud helemaal top. En heel speciaal want de bloemetjes en het hartje zijn tante Jannie haar eerste haakproject en dat krijg ik zomaar opgestuurd super toch? En voor diegene die tante Jannie niet kennen ga maar eens op haar blog kijken kei leuk http://tantejannie.blogspot.nl/. Zo leuk om op deze manier post te krijgen van mensen die je eigenlijk niet kent maar toch ook weer wel door blogland. Al hoewel tante Jannie niet wist/weet dat ik haar al een hele poos volg. Net zo min als dat ze weet dat ik ook een blog heb. Ik heb zelf vorige week ook een enveloppe verstuurd. Ook ik ken de persoon naar wie ik het stuurde niet en weet ook niet of ze een blog heeft. Ik heb nog nergens foto's terug gezien maar ja dan moet ik natuurlijk ook maar net dat blog volgen. Ik weet dus niet of mijn enveloppe wel goed is aangekomen en of de persoon er blij mee is. dat is dan wel weer jammer. Volgens mij ben ik ook vergeten mijn bloggegvens erop te zetten. dat moet ik de volgende keer dus wel even doen. dan is de kans groot dat de ontvangster een bercichtje achter laat op mijn blog. weer wat geleerd dus.


Groetjes en een fijn weekend Jolanda

8 opmerkingen:

 1. Heel leuk om dat te mogen ontvangen!! fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige post van tante jannie

  en jammer is dat dan wel dat je niet weet of iemand wel of geen blog heeft of desnoods een email adres

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oww wat een super leuke post van tante Jannie zeg.
  Jammer dat het niet allemaal zo heel duidelijk is dan he, het is voor mij echt te verwarrend allemaal.
  Fijn weekend en lieve groetjes Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jij boft, leuk pakje ! :-)
  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk is dat om zulke post te krijgen!
  Het is inderdaad leuk als je wat te horen krijgt over hoe jou verstuurde post is ontvangen. Ik heb zelf ook niks gehoord van degene waar ik iets naar gestuurd heb.
  Wie weet, komt het nog :)
  Fijn weekend! Lieve groet Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooooh genieten deze flop met inhoud zeg....
  xe

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Druk in blogland met al die post!
  Leuk Joke!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gevonden! Haha Tjsah ik wist dus echt niet naar wie ik het ging sturen maar ik ben erg blij dat het goed is aangekomen en dat het bevallen is :) Ik had bij DMS nog wel tussen de volgsters gezocht of ik wellicht een aanknopingspunt kon vinden maar dat is dus niet gelukt. Leuk blog heb je trouwens! Ik ben je nu via Bloglovin gaan volgen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen