vrijdag 14 september 2012

Wispelturig


Niet alleen het weer weet niet zo goed wat het wil. Mij vergaat het net zo. Enthousiast begonnen aan een deken en nu vind het toch weer niet je van dat. Dan maar aan een sjaal beginnen een eind gedaan en ook daar weer niet tevreden over. Tja wat moet je dan? Misschien maar aan iets kleins beginnen voor tussendoor of gewoon gestrekt op de bank met een boek? Ik weet het niet ik ga eens een lekker bakkie thee zetten een reep chocolade zoeken en even lekker niks doen. Of misschien toch nog even haken. ik blijf gewoon lekker twijfelen. Doe wat in me op komt en stoor me maar niet aan het feit dat er niet veel uit mijn handen komt. Gelukkig vandaag overdag wel het een en ander uit mijn handen gekregen zodat het weer redelijk opgeruimd is hier (beneden) in huis en wie weet krijg ik dan ook weer een opgeruimd hoofd. Want uiteindelijk is dat het probleem mijn hoofd is even te vol en moet op worden geruimd. Maar met een rustig weekend voor de boeg komt dat vast wel goed.


Lieve groet JoJo

4 opmerkingen:

 1. Komt me zo bekend voor...die onrust in m'n hoofd.
  'Dit moet nog...dat nog...'
  Het helpt soms wel om alles op papier te zetten...ook alle kleine dingen. Kun je lekker afvinken! Schept een beetje orde in de chaos.

  Fijn rustig weeken gewenst!!! X Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ....heel herkenbaar...soms wil ik ook zoveel tegelijk dat ik uiteindelijk niets doe...enige wat helpt is inderdaad gewoon rust opzoeken:-) grtzz..maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig dames dat het herkenbar is ben ik tenminste niet de enige. Gisteravond lekker relaxed op de banjk met een haakwerkje Ik ben er vanavond aan verder gegaan en ben nog steeds tevreden. Ben begonnen aan een okergele sjaal voor mezelf. Plaats morgen of maandag een foto van hoe het is tot dusver.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook hier herkenbaar! Gewoon lekker goed voor jezelf zorgen, kopje thee en chocolade doet altijd goed! En af en toe of wat vaker ;) moet het kunnen hoor dat je even niet weet wat te doen, lekker niks doen is ook lekker! Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen