donderdag 31 januari 2013

Pay It Forward


Ik deed mee bij
aan haar PIF. Deze van de week ontvangen en deze leuke spulletjes heeft zij voor mij gemaakt.


 

Nu ben ik dus aan de beurt. Want dat is de bedoeling van en PIF. Je geeft het door aan 5 mensen en die 5 mensen geven het ook weer door aan 5 mensen.
Het is dan wel de bedoeling dat je het ook weer voorzet dus voor 5 andere mensen iets maakt.  Dus heb je zin om mee te doen laat hieronder dan een reactie achter.Stuur als je mee wilt doen ok even een mailtje aan breimuts@hotmail.nl en zet hierin je adresgegevens en geef even aan welke kleuren je mooi vind. De eerste 5 mensen die zich melden (hier met een berichtje) daar ga ik iets voor maken. Als het niet lukt 5 mensen te vinden dan ga ik voor diegene die zich wel melden iets leuks maken.

Groetjes Jolanda

14 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Lijkt me super om mee te doen. Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent de eerste dus je doet mee wat mij betreft. Stuur je me nog even een mailtje?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey lieverd ik ben ook weer eens op bezoek. Ik doe mee met een PIF van Vera. Die gaat deze week op weg naar mij, dusss mag er zelf binnenkort ook een organiseren ;). Anders had ik graag mee gedaan.
  Ik had eigenlijk vorig jaar al meegedaan met eentje van diegene die jouw gewonnen give away heeft gekregen...weet je nog...ik kon er tot eind afgelopen jaar wat van ontvangen, maar never nooit wat gehoord :(...
  Heel veel plezier met organiseren! Knuff!

  Ps dat uiltje is by the way super cute!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je weer eens komt kijken.Jammer dat je er dan nooit meer iets van hoort.(de pIF bedoel ik) Ja jij was één van de eerste volgers en ik heb in het begin ook echt van je geleerd over hoe het werkt in blogland.

   Verwijderen
  2. Ik baal er ook zo van, dat je dingen maakt voor iemand en dat je er dan niks meer van hoort; echt profiteren vind ik dat...
   En ja 'mijn' uiltjes gaan hier vlot de deur uit!

   Verwijderen
  3. Ik ken het gevoel vorig jaar 2 pif 's gedaan en niks gehoord. Ook aan round robin recepten meegedaan daar veel energie en tijd in gehstoken mijn boekje raakte kwijt bij de post. Daarna hebben maar 2van de8 dames de moeite genomen me recepten te sturen. Dit jaar een beetje voorzichtig dus.

   Verwijderen
 4. There's certainly a great deal to learn about this subject. I like all the points you have made.
  My page :: bethesda waters

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je er blij mee bent; graag gedaan trouwens ;-)
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hbet dan ook leuke dingen gemaakt en ze zijn al in gebruik genomen.

   Verwijderen
 6. Hallo Jolanda,
  ik kom via via aan je blog en ik zag dat jij via een boekje dat voor kinderen is, bent begonnen met haken. Ik wil het heel graag leren, maar kan nog niet echt wijs uit al die boeken... Wil je mij miss zeggen welk boekje het is, zodat ik het ook eindelijk kan gaan leren ;-) ?
  Groetjes Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hartstikke bedankt! Ga er dinsdag gelijk achteraan!!
  Groetjes Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey,

  Ik doe graag mee, kan dat nog?

  Groeten Izzy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja hoor je bent pas de tweede die zich meld dus van harte welkom.Stuur je nog even je gegevens naar breimuts@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen