dinsdag 15 januari 2013

Wat een plaatje

Als ik de tuin in kijk en dit zie denk ik dat. Het is geweldig om te zien. Maar dan moeten we helaas ook de weg op en dat is toch een stuk minder prettig. Maar goed we rijden rusitg. En ik merk dat het ook wel makkelijk wordt we hebben nu een paar winters op rij sneeuw gehad en ik vind het niet meer zo'n drama. Voorzichtig allemaal als je de weg op moet. En anders genieten want mooi is het wel om naar te kijken.

Groetjes Jolanda
Posted by Picasa

7 opmerkingen:

 1. Heel mooi!
  Hier is er vannacht niets gevallen...Nu pas begint het hier een beetje te sneeuwen. Geef mij toch maar het zonnetje van gisteren maar weer terug :o)

  Ik denk dat het plaatje bij jou in de zomer ook heerlijk is! Groetjes Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is zeker mooi! Hier ligt ook een dik pak.
  Ik vind het alleen verschrikkelijk dat ik straks de weg op moet, hihih

  liefs,
  Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik geniet ..... tot morgen als ik ook weer op pad moet hihihihihi. Voorlopig om het uur met een sneeuwdolle hond naar buiten ... puur genieten voor haar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heerlijk winters uit, geniet er maar van!
  Hier ligt weinig, maar het is wel mooi met het winterzonnetje erbij!
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi he... ik vind sneeuw zó prachtig, dat heeft al heel lang een speciale aantrekkingskracht op mij... prachtig gewoon! Wij werden vanmorgen ook verrast met een mooi winters tapijtje... en bussen die niet kwamen opdagen maar dat hoort erbij he... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeeel erg mooi hier in den haag is het ook super wit maar nu super glad , dus idd rij voorzichtig hoor, en geniet van onze hollanse deken

  BeantwoordenVerwijderen