donderdag 4 oktober 2012

Ik vind het toch wel heel spannend hoor. Ik heb gisterenavond weer zitten haken voor mijn swapcreatie. Ik vind het echt superleuk er aan te werken maar met het vorderen van mijn creatie groeit ook mijn gevoel van onzekerheid. Onzekerheid of de ander het wel leuk zal vinden. Of ik wel de goede kleuren heb gebruikt of hetgeen wat ik maak wel bij de ander past. Gelukkig kreeg ik gisteren al een positieve reactie van mijn nichtje. Die zag wat ik aan het maken was en zei dat ze dat ook wel wilde hebben. Ze wilde er zelfs voor betalen??????? Tja waarom ben ik dan toch zo onzeker. Ik ben in elk geval niet de enige met die onzekerheid. Ik lees op verschillende blogs dat de andere het ook zo ervaren dat vind ik dan wel weer fijn dat ik niet de enige ben. Dus strakjes weer verder met haken en dan kan het eigenlijk over een paar dagen al op de bus. Maar het hoeft pas voor 1 november dus misschien wel iets te snel om het al te versturen. Hoezo onzeker ook hier al weer over. Maar goed dat ik het zo leuk vind om dingetjes te maken anders kan ik beter niet meer meedoen aan een swap want als je dit leest zou je denken dat het alleen maar spanning oproept bij me. Dat is dus absoluut niet waar anders zou ik nooit meer mee doen aan een swap en daar vind het echt te leuk voor.
 
 
 
Lieve groet JoJo

6 opmerkingen:

 1. Hihi, volgens mij hebben alle deelnemers daar wel last van :-) gezonde spanning zullen we het maar noemen...;-)
  Jemaakt vast iets leuks en het komt uit een goed hart, dus dan wordt het vast ook goed ontvangen. Ik vind het ook spannend hoor, maar wel erg leuk ;-)
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. owwwwwwwwwwwww meis, zo herkenbaar ☺ en ik snao je maar al te goed...maar het is zeker leuk om te doen, en spannend

  leiev groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha! Hier hetzelfde probleem. Ben al met vier dingen begonnen. Van tevoren wist ik, dit gaat het worden en nu....
  Terwijl ik zelf denk, ben erg benieuwd wat ik ga krijgen, maar ben overal blij mee.

  Succes. Je hebt een leuke blog. Ben volger geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja hoor.. ook hier onzekerheid.. of de ander het wel leuk vindt!!
  en ook ik vind dat al de anderen beter haken kunnen dan ik.
  maar het is GEEN examen .. en zelf vind ik alles leuk.. dus waarom zou de ander het dan ook niet van mijn haaksels vinden??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt helemaal alleen het feit dat iemand het speciaal voor je gemaakt heeft maak thet al mooi toch?

   Verwijderen