dinsdag 2 oktober 2012

Nieuwe project

Ik ga meedoen aan deze call;
 http://forum.hobbydoos.nl/call-sneeuwvlok-deken-start-8-oktober_topic30423.html

en die van mij komt er zo uit te zien. Dit is en proeflapje. Totaal moeten er volgens het patroon 59 gemaakt worden geloof ik dus daar ben ik wel ven zoet mee.
 
Helaas mag ik nog niet beginnen pas 8 oktober. Maar de winter met zijn lange donkere avonden duurt nog lang genoeg dus komen er nog avonden genoeg waarop ik lekker kan haken zodat al die losse lapjes ooit een deken worden (hoop ik). Maar als ik een haakdipje schiet meld ik me op het forum en dan trekken zij mij weer uit dat dipje met bemoedigende woorden. Dat ga ik ook doen als een ander het even niet ziet zitten. Want het is in elk geval voor mij wel een groot project.
Gelukkig tot die tijd nog genoeg andere dingetjes die af moeten. Zoals een cupcakedoosje voor een verjaardag. En voor de swap van
http://biene-bien.blogspot.nl/2012/10/swapperdeswap.htmlmoet ik ook nog iets moois gaan maken. Ik weet al wat ik ga maken en ben er gisterenavond al aan begonnen. Dit moet voor 1 november gepost zijn dus nog alle tijd.


Lieve groet JoJo

10 opmerkingen:

 1. prachtige sneeuwster!!
  ga je allemaal dezelfde haken of verschillende??
  ik doe ook mee aan de swap.. maar ik krijg een minderwaardigheidscomplex als ik zie hoe anderen haken !! hahah ik hoop maar dat mijn gehaakte dingetje in de smaak valt..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het worden allemaal dezelfde. Als iets speciaal voor je wordt gemaakt is het toch altijd mooi. Die persoon heeft de moeite gedaan iets te maken voor je dat alleen al maakt het toch mooi.

   Verwijderen
  2. O ja vergeet ik je helemaal sucses te wensen met het maken van je haakwerkje voor de swap. Dus bij deze veel sucses.

   Verwijderen
 2. jij ook succes met je swap jojo ☺!! en wat een prachtige sneeuwvlok zeg♥
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij ook sucses met je swap hé. Ik ben wel benieuwd naar wat er allemaal gemaakt gaat worden. Ik ben al begonnen en het schiet lekker op en ik ben zelf tevreden over het resultaat tot nu toe (dat is niet altijd zo)dus dat komt helemaal goed.

   Verwijderen
 3. Hier nog een swapper! Veel plezier met haken! En wat worden je sneeuwvlokjes mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook jij veel plezier met het haken voor je swap. Ik ga proberen het snel af te maken want maandag wil ik aan mijn sneeeuwvlokdeken beginnen. Alhoewel af en toe iets anders natuurlijk ook wel leuk is. Anders ga ik nog over sneeuwvlokken dromen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel plezier met het haken van het sneeuwvlokdeken.
  Ik doe zelf ook mee en ik ben benieuwd naar de resultaten van iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Spannend hé. Ik heb er echt zin in maar zo'n groot project heb ik nog nooit gedaan. Dus ik zal af en toe wel wat aanmoediging nodig hebben om door te gaan.

   Verwijderen
 6. Hallo Jojo.
  Ik zag op hobbydoos je blog adres staan,ik dacht even reageren.
  Ik heb gisteren het patroon gekregen,maar ben nog niet begonnen.
  Eerst een gehaakt kleed af maken.
  Misschien haak ik deze week nog een blok.
  Ik ben gelijk maar even volger geworden.
  Groetjes Hetty.

  BeantwoordenVerwijderen