maandag 1 oktober 2012

Vriendendag

Dat hadden we gisteren. Heerlijk weer dus lekker buiten met de hele club. Gezllig om iedereen weer eens te zien en met iedereen weer bij te kletsen. Geweldig om te zien hoe de kids met elkaar voetballen spel kletsen alsof ze elkaars beste vrienden zijn. Terwijl ze elkaar maar één of hooguit twee keer per jaar zien. Eeen heerlijke zondag gehad dus.

Maar ook een zondag waar ik een dubbel gevoel bij had. Vorig jaar tijdens de vriendendag voelde ik me o zo beroerd. Ik kon mijn hoofd eigenlijk niet recht op mijn nek houden en wat had ik een pijn. Een paar weken eerdeer had ik toen een auto-ongelukje gehad. Wat voor mij als gevolg had dat ik een whiplash daar aan over hield. Nu een jaar later voel ik me gelukig een heel stuk beter maar ben ik nog steeds niet diegenen die ik was voor het ongeluk. Ook nu nog heb ik behoorlijk wat klachten. Maar ik kan er wel beter mee omgaan. Dus ik geniet met volle teugen van een dag als gisteren. En vandaag doen we alles in een versnelling lager want zo'n dag (weekend) kost me toch stiekem veel energie.

2 opmerkingen:

 1. wat een inpacct kan dat op je leven hebben zeg :-(.
  fijn dat je wel zo genoten hebt en doe lekker rustig aan, wat leuk dat de kids zo goed met elkaar omgingen
  lieve groet jenneke

  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dat is heftig hoor, een vriendin van ons heeft dat ook meegemaakt en het veranderd écht je leven. Fijn dat je er dit keer in ieder geval wel van hebt kunnen genieten...kun je toch weer even op teren, al betekend het wel dat je even pas op de plaats moet maken...sterkte!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen