vrijdag 19 oktober 2012

Zo in mijn sasWat een uitvinding zeg de e-reader ik ben er helemaal mee in mijn nopjes. Ik ben een echte boekenworm dus het is inderdaad aan mij wel besteed. Maar dan nog vind ik het nogal een uitgave. Maar mijn man vond dat het er nu toch maar eens van moest komen en heeft me er één cadeau gedaan. Wel even een gedoe om de boeken erop te zetten maar gelukkig was zoonlief zo vriendelijk om mee even (uiteindelijk een paar uur) te helpen. Het kost wat (geld en tijd in dit geval) maar dan heb je ook wat. Zo kon ik toen het eten op stond even lekker gaan lezen. Ik was zo in mijn boek verdiept dat de aardappels bijna aanbranden. Gelukkig bleef het bij een beetje bruin en vast aan de bodem. Om dat op te lossen kreeg ik jaren gelden een gouden tip. Vaatdoek in je gootsteen leggen nat maken met koud water en je pan erop zetten en je proeft er niks meer van (ze moeten natuurlijk niet zwart zien). Dus heerlijk gelezen en gelukkig ook nog heerlijk gegeten.


Groetjes

10 opmerkingen:

 1. Fijn zijn die e readers he. Ik ben er ook heel blij mee. Pas wel op dat je man niet elke dag aangebrande aardappelen krijgt want dan neemt hij vast heel snel de e reader weer bij je weg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig proefde hij er vandaag niks van door de gouden tip die ik ooit kreeg. Maar inderdaad als hij een paar dagen aangebrande aardappels krijgt kan ik hem snel inkeveren dat weet ik zeker.

   Verwijderen
 2. als kind vochten we voor de aangebakken stukjes op de aardappel en de rijst..smaken verschillen ahha bij ons werd het als een delicatesse beschouwd !! en nog vind ik het lekker een bruine kost rijst !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het gebakken aardappels zijn wordt er hier ook gevochten om de bruine randjess maar als ze gekookt zijn met een bruin randje vinden ze hier een stuk minder.

   Verwijderen
 3. Wat lief van je man, ik heb ook zo'n lieverd. Hij zal me niet snel wat voor op mijn verjaardag kopen of andere feestdag, maar gewoon als het nodig is (en als het te betalen is ;)) dan verrast hij me door het jaar door :D.
  Geniet ervan! Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk zo'n man!!! En ja, zo'n reader leest heerlijk! Viel mij reuze mee moet ik zeggen.

  Bedankt voor je berichtje op m'n blog!!!
  Ik weet niet welke kleurnummer het is, maar er is maar één kleur groen in die serie.
  Graag neem ik ze van je over!!! Tegen betaling of voor iets leuks? Heb je speciale wensen? :o)

  Mail me anders maar even: mamadina@hotmail.com

  Groetjes Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja is echt handig he vooral voor op vakantie. Nu kan ik 100 boeken meenemen zonder ballast. Voorheen had ik of te weinig boeken bij me en ging ik op jacht naar engelstalige boeken of ik keek de hele vakantie maar naar 1 boek.....
  En..... je kan er ook gewoon je patronen opzetten.;-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een goede tip. Kan ik er mooi mijn haakpatronen opzeten ook als ik op vakantie ga. En inderdaad een keus aan boeken. En ik nam ook altijd hele stapels boeken mee op vakantie (niet echt handig) nu neem ik er zo tientallen mee zonder ruimte in te leveren.

   Verwijderen
 6. I love my e-reader !!! Heb je genoeg boeken ??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nooit genoeg boeken en zeker nog niet op mijn reader.

   Verwijderen